Medlemsmagasin

Medlemmer af Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger modtager medlemsmagasiner, der dybtgående behandler et udvalgt tema i hvert nummer.

Du kan læse og downloade de enkelte temanumre ved at klikke på forsiden eller titlerne i listen. I menuen finder du et index med årstal.

Seneste Medlemsmagasin

RENEWABLE ENERGY

2022

Udgivet 30. 08. 2022

 

Et stærkt samarbejde med partnere fra 10 europæiske lande har identificeret barrierer og muligheder for at fremme SMV’ers deltagelse i offentlige indkøb inden for vedvarende energi. Der ligger et stort innovationspotentiale i samarbejdet mellem SMV’er og kommuner, og XPRESS-projektet har skabt værdifulde indsigter og værktøjer. Få mere viden om hvordan i FBBB’s netop udgivet medlemsmagasin.

ENERGIFORSYNING OG ARKITEKTUR
2020

Viden om energifællesskaber, muligheder og fleksibilitet, når anlæg kobles sammen, og der anvendes smart teknologi. Magasinet viser vellykkede integrerede solcelleløsninger fra ind- og udland opstået af godt design, der bærer præg af tidligt samarbejde for at få teknik og arkitektur til at gå op i en højere enhed.

Solceller

En del af fremtidens energisystem

2017

I dette magasin er en række eksempler på tiltag, der giver reelle forbedringer: Boliger med fleksible sommer og vinterfacader, så huset passer til årstiden, hele energismarte byer, bygningsintegrerede solceller med dobbelt eller flerdobbelt funktion og en helt solcelle forum med en palet af solcelleløsninger.

QUALITY CITIES

2017

Sammen med udvalgte kommuner og byer i Danmark, Sverige og Tyskland, der alle arbejder med konkrete projekter for en bæredygtig byudvikling, tegner denne udgave af medlemsmagasinet det aktuelle billede af status for realisering af nye visioner for det bæredygtige byliv.

Fremtidens Klimaskærm

2016

Hvordan får man skabt en holistisk renovering, hvor mange og komplekse aspekter bringes i spil?

Det drejer sig både om naturindhold og om lokal jobskabelse, om brug af nyudviklede biobaserede produkter og højteknologiske bæredygtige løsninger og konstruktioner og om genbrug af ressourcer.

Bæredygtige Regioner

2015

Fremtidssikring af Velfærdsbyen

2015

After – Energibesparende Løsninger for Almene Boliger

2014

Klimatilpasning i Skåne og Danmark

2014

Projekter der forandrer

2013

Energi i Arkitekturen – Optimering af Klimaskærmens Potentialer

2012

Lavenergistandard og Certificering

2012

Sol og Biomasse for Lavenergibyggeri

2011

Energirenovering – Nye Løsninger

2010

Energibyer

2009

Best Practice for Lavenergibyggeri

2008

Solenergi – Nye muligheder for Byggeriet

2007

Bæredygtige Lokalområder

2007

Solenergi i energirammen

2006

Netværk for Bæredygtige byer

2006

Bæredygtig Byudvikling

2005